Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Personal

 
Niclas Pettersson
Niclas har jobbat med bilar sen han gick ut gymnasiet. På Härene Bil är han teknisk expert på Citroen. Niclas körde tidigare folkrace men idag ägnas fritiden mest åt familjen som består av fru och tre barn. Han har jobbat hos oss sedan 2013.

Gustav Bergenståle
Kör du Mitsubishi eller Subaru och behöver lämna in den på service är Gustav den förste du möter. Det är han som är kundmottagare. Gustav har  alltid pysslat med bilar. Han började på Härene Bil år 2000. På fritiden blir det en del friluftsliv. Han bor i Lidköping med sin sambo och 2 döttrar. 

Johan Ask
Glänser bilen lite extra så är det med största säkerhet Johan som ligger bakom. Han jobbar till största delen med rekonditionering och gör bilarna färdiga för leverans. 
Johan  har jobbat på Härene Bil sen han var 20. Fritiden ägnas åt motorcykel och resor. 
Musik är också en viktig del i Johans liv, och nu och då tar han fram gitarren för att spela en låt. 

Anette Martinsson
Det mesta av administrationen som löner, fakturor, biluthyrning och säljassistans ligger på Anettes bord. Och Anette har följt räkenskaperna på Härene Bil sen 1983. Anette bor i Lidköping och fritiden ägnas mycket åt hus, sommarstuga och båtliv. Hon gillar att fiska och påta i trädgården. Sen får barn och barnbarn en stor del av hennes tid.
 

Linus Borg
Rekonditionering är en viktig del i en bilhall, både inför försäljning och leverans. Det är det som Linus Borg sysslar med på Härene Bil. I slutet av sommaren 2016 kom han till bilföretaget. Linus bor i Lidköping och är kanske företagets mest bildsköne yngling då han tillbringar en stor del av fritiden i en tatuerarstudio. Ett annat fritidsintresse är spelningar, och då är det punk som gäller.

 

 
Lennart Nilsson
Lennart är ägare och VD. Han började redan 1983 på Härene Bil och tog över ägarskapet 2006. Lennart är säljare, men som företagsledare är det mycket  planering av verksamheten och marknadsföring som tar hans tid. När Lennart inte säljer bilar är det familj, sommarstuga och hus som fyller fritiden.

Stefan Jönsson
Stefan är säljare med ett särskilt ansvar för försäljningen av transportbilar. Han gillar att sälja och har sålt bilar i över 30 år. 2011 började han på Härene Bil. Några fritidsproblem har han inte. Stefan bor på landet där hus och trädgård ska skötas. Några gånger per år åker han också upp till Jämtland och sin hembygd Strömsund där det finns hus och mark som kräver underhåll. 

Kevin Kristoffersson
Kevin har utbildat sig till fordonsmekaniker på Fordonsprogrammet på De la Gardieskolan. Han tog studenten i juni -16 och jobbar sedan dess hos Härene Bil. Intresset för bilar har funnits där sedan Kevin var liten och redan som tolvåring började han meka med bilar tillsammans med pappa. På fritiden kollar han en hel del på film men den mesta tiden tillbringas i garaget.

Sergei Hramenkov
Sergei är bilmekaniker och har jobbat på Härene Bil sedan 2006. Fritiden ägnar han mycket åt sommarstugan vid Billingen. Han gillar att läsa böcker och nätsurfar lite. När det blir semester reser han gärna någonstans. Hans familj består av fru och 2 vuxna barn.

Jonas Pettersson
Jonas Pettersson
Jonas började hos oss i november 2018 som kundmottagare med huvudansvar för Citroën. Han bor i Skara med fru och 2 vuxna barn. Det stora intresset är sport och han kallar sig själv en ”sportnörd”. Tennis på allvar och golfen som en hobby.

footer line
Härene Bil AB - Skaragatan 79 - 531 40 Lidköping - Tel: 0510-53 50 49 Facebook Entos allt för din hemsida