Personal

Vi som jobbar på Härene Bil AB

Niclas Pettersson

Niclas har jobbat med bilar sen han gick ut gymnasiet. På Härene Bil är han teknisk expert på Citroen. Niclas körde tidigare folkrace men idag ägnas fritiden mest åt familjen som består av fru och tre barn. Han har jobbat hos oss sedan 2013

Lennart Nilsson
Lennart är ägare och VD. Han började redan 1983 på Härene Bil och tog över ägarskapet 2006. Lennart är säljare, men som företagsledare är det mycket  planering av verksamheten och marknadsföring som tar hans tid. När Lennart inte säljer bilar är det familj, sommarstuga och hus som fyller fritiden.
Gustav Bergenståle
Kör du Mitsubishi eller Subaru och behöver lämna in den på service är Gustav den förste du möter. Det är han som är kundmottagare. Gustav har  alltid pysslat med bilar. Han började på Härene Bil år 2000. På fritiden blir det en del friluftsliv. Han bor i Lidköping med sin sambo och 2 döttrar.

Jonas Pettersson
Jonas började hos oss i november 2018 som kundmottagare med huvudansvar för Citroën. Han bor i Skara med fru och 2 vuxna barn. Det stora intresset är sport och han kallar sig själv en ”sportnörd”. Tennis på allvar och golfen som en hobby.

Oskar Jonsson

Vårt yngsta och senaste tillskott som började hos oss i november-20 som bilförsäljare. Lidköpingskille med tennistalang som gått på tennisgymnasiet i Lidköping. Har ett intresse för bilar och teknik. Fritiden ägnas till stor del av tennis men även till att umgås med kompisar, se på film samt på sommaren båtliv.

Kevin Kristoffersson
Kevin har utbildat sig till fordonsmekaniker på Fordonsprogrammet på De la Gardieskolan. Han tog studenten i juni -16 och jobbar sedan dess hos Härene Bil. Intresset för bilar har funnits där sedan Kevin var liten och redan som tolvåring började han meka med bilar tillsammans med pappa. På fritiden kollar han en hel del på film men den mesta tiden tillbringas i garaget.
Anette Martinsson
Det mesta av administrationen som löner, fakturor, biluthyrning och säljassistans ligger på Anettes bord. Och Anette har följt räkenskaperna på Härene Bil sen 1983. Anette bor i Lidköping och fritiden ägnas mycket åt hus, sommarstuga och båtliv. Hon gillar att fiska och påta i trädgården. Sen får barn och barnbarn en stor del av hennes tid.
Linus Borg
Rekonditionering är en viktig del i en bilhall, både inför försäljning och leverans. Det är det som Linus Borg sysslar med på Härene Bil. I slutet av sommaren 2016 kom han till bilföretaget. Linus bor i Lidköping och är kanske företagets mest bildsköne yngling då han tillbringar en stor del av fritiden i en tatuerarstudio. Ett annat fritidsintresse är spelningar, och då är det punk som gäller.